سینک ظرفشویی از لحاظ جنس به چند دسته تقسیم میشود: استیل، شیشه، سنگی
انواع سینک ظرفشویی از نظر جنس
1.سینک شیشه:
سینک های شیشه ای ساخته شده از شیشه و کریستال است که به علت مشکلات فراوان خرید و فروش آن بسیار کاهش پیدا کرده.
این سینک مشکلات بسیار زیادی دارد اعم از:
نشان دادن لکه آب و خط خش بسیار زیاد، احتمال شکستگی بسیار بالا، احتمال آب افتادن زیر رنگ، احتمال جدا شدن لگن از صفحه و…
2.سینک ظرفشویی سنگی(گرانیتی) :
این مدل محصول ساخته شده از سنگ گرانیت، رزین، کورین و مواد دیگر می باشد که میتواند در انواع مدل رنگ باشد و برای کسانی که می خواهند از سینکهای رنگی استفاده کنند بهترین انتخاب سینک های گرانیتی است. ولی می تواند معایب هم داشته باشد مثل:
شکسته شدن، ترک برداشتن، عرق کردن زیر لگن ها و نشان دادن لکه آب در مدل های بی کیفیت
3.سینک استیل:
سینکهای استیل معمول ترین مدل لگن ظرفشویی در آشپزخانه میباشد که از استیل استنلس 304 ساخته می شود و دارای مدل روکار، توکار و زیرکابینتی میباشد. نمونه زیر، محصولات سینک ظرفشویی برند های اخوان و دیموند می باشد.
فروشگاه اینترنتی خرید کاشی سرامیک آراتایل(گروه بازرگانی آباده) این گزینه را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار میدهد ک برای تمام محصولات، طرح ها و پارامتر های موجود را بررسی کرده و یا از طریقه تماس با کارشناسان فروش، خریدی مطمئن و رضایت بخش داشته باشید.
مزایاء سینک ظرفشویی استیل:
1- مقاومت سینک های استیل نسبت به بقیه بالاتر است
2- به آسانی تمیز می شود
3- قیمت مناسب
4- هماهنگی این نوع سینک با بیشتر دکوراسیونها تطابق دارد.
معایب سینک ظرفشویی استیل:
1- امکان خراشیده شدن این سینک ها وجود دارد.
2- تاب برداشتن سینک
3- اگر آب دارای املاح باشد لکه پذیری آن زیاد است.
انواع سینک ظرفشویی از نظر کاربرد
سینک روکار:
این مدل محصول دارای چهار چوب بوده و صفحه کابینت جلو و عقب این سینک قرار نمیگیرد و لبه سینک به دیوار نصب میشود. این مدل از لگن طرفداران خودش را دارد و کسانی که خیلی حساسیت نسبت به خراب شدن و بادکردن چوب پشت سینک دارند اغلب این مدل سینک انتخاب می کنند.
سینک توکار:
این مدل محصول هنگام نصب به این صورت است که باید صفحه کابینت برش داده شود و سینک از بالا بر روی چوب یا سنگ نصب می گردد که سینک وسط چوب قرار گرفته و صفحه هر چهار طرف سینک را گرفته. این مدل پر فروش ترین نوع سینک میباشد.
سینک زیرکابینتی:
این محصول اصولا برای آشپزخانه های که از صفحه های کورین برای اپن آشپزخانه استفاده کرده اند نصب میگردد و نصب آن به اینگونه است که صفحه کورین برش داده شده و لگن از زیر آن نصب میگردد.
مولفه های سینک
عمق لگن: سینک های ظرفشویی دارای عمق لگن های متفاوت هستند : 14 سانتی متر ، 18 سانتی متر ، 20 سانتی متر و 22 سانتی متر که هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود.
ضخامت سینک: ضخامت های ورق موجود برای سینک های ظرفشویی عبارتند از 6/0 ، 8/0، 1 ، 2/1 میلی متر میباشد هرچه ضخامت سینک بالاتر باشد کیفیت محصول بالاتر و مقاومت سینک نسبت به ضربه بالاتر است.
نوع ورق: استیل براق یا خشدار؟ برای خرید سینک سعی کنید تا حد ممکن استیل خشدار استفاده نکنید. به دلیل اینکه تمیز کردن آنها بسیار سخت است ولی مزیتی که نسبت به سینک براق دارد خاصیت خش پذیری سینک خشدار کمتر است.
به هیچ عنوان برای تمیز کردن سینک ظرفشویی از مواد اسیدی مانند جوهر نمک، اسید، وایتکس و.. استفاده نکنید. بهترین ماده برای تمیز کردن سینک ظرفشویی: مایع ظرفشویی، مخلوط سرکه و آب می باشد.
جالبه که اینقدر تنوع سینک ها تو ایران هم بالا س ولی اکثر شون توی فروشگا ها موجود نیست بخصوص سینک های خارجی توی ایران کم پیدا میشه